Zingend Vlaanderen [Bladmuziek] - Pelleman, Bert ([S.l] : N. S. Gemeinschaft "Kraft durch Freude".)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
Groeninge
Het lied der Vlamingen
Arteveldelied
Strijdkreet
Vlaanderen (R.Veremans)
Het Vlaamsche lied
Vlaanderens helden
Vlaanderen roept
Vlaanderen, dierbaar land
Vlaanderen (Rochard Hol)
Vlaanderen (G.Feremans)
Omdat ik Vlaming ben
Trouw aan Vlaanderen
Vlaanderen, dijn recht is out
Van Rijswijckmarsch
Het Beiaardlied
Houdt U fier
Consciencelied
Mijn Moedertaal
De Vlaamsche Smeder
Vrank en Vrij
Vaandellied
Vlaanderen bovenal
Ijzerpsalm
Ze liggen lang begraven
Kunst en Kracht
Kerlingaland
Groot is het Volk
Groeningeveld
De Blauwvoet
Wilhelmus van Nassouwe
Het Vendel moet marcheeren
Heildronk
Alle die willen naar Ijsland gaan
Het waren twee koningskinderen
't Ros Beyaerd
Het Lied van koppelstock
't Beiaardliedje van Duinkerke
Wilt heden nu treden
Van de zilveren Vloot
Des Winters als het reghent
Reuzenlied
Wel, Anne Marieken
Vaarwel, mijn broeder
Naar Oostland
Antwerpen
Noordzeelied
Het Liedeken van Brugge
Willemslied
De Schelde
't Liedje van den Beiaardier
Wij reizen om te leeren
De Trommel slaat
Blijheidslied
Als de Brem bloeit
De Gilde viert
Tinneke van Heule
Het Lied van den Smid
O Kempenland
De Stem van Zuid-Afrika
In Transvaal
Het Transvaalsche Volkslied
Kameraad
Eere den Arbeid
Het Lied der Vlaamsche Wandelknapen
Het Lied der Vlaamsche Meisjes
Het Lied der Knapenschap
Staplied voor de Jeugd
Stormvogels
Wij zijn bereid
Groet onze Vaan
Soldaten
Het Vlaamsche Legioen
De Vlaamsche Leeuw
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen; arbeidersliederen