Cantate [Bladmuziek] - Hanse, Raymond; Clémeur, Marcel ([S.l].)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hanse, Raymond, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur vooe piano en koor
Frans
Partituur
Keywords: partituren; cantates