Les gueux au paradis - Martens, G.M.; Obey, André; Fombeure, Maurice; Roy, Claude; Arrieu, Claude (Paris : Enoch & Cie.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Chanson des compagnons
Complainte
Chanson du nègre
Chanson du crieur
Chanson de Saint-Nicolas
Chant du paradis (Hosannah)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituren voor zang en piano
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen