D'ou-viens tu, bergère? [Bladmuziek] : chanson de Noël : pour solo de soprano et choeur à deux voix - Wertheim, Rosy ([S.l].)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor Soprano of voor 2-stemmig koor
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen