Deux poèmes marins de Paul Fort - Stiénon du Pré, Ludovic; Fort, Paul ([Bruxelles].)
Deze publicatie bevat volgende liederen
La lune danse dans la vague...
La vie est courte, la mer est grande...
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituren voor piano en zang
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen