Groeningerwacht (1922) [Bladmuziek] - van Hoof, Jef; De Mont, Pol (Antwerpen : De Crans, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor klavier en zangstemmen (Tenoren en Bassen)
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen