Het lied van het recht [Bladmuziek] : in volkstrant - De Mont, Pol; van Hoof, Jef (Antwerpen : De Crans, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Aan al de "Groeningerwachten" van Vlaanderen en Wallonië
Partituur voor klavier en zang
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen