Het zomerlief [Bladmuziek] : volkslied bekroond met den Tweeden prijs in den prijskamp voor volksliederen uitgeschreven door de Stad Antwerpen in 1907 - van Nijlen, Jan; Gras, Karel (Antwerpen : Gustaaf Faes, 1907)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; volksliederen