Kinderliederen [Bladmuziek] - Lovendael, C.W.; D'Haeyer, Fr. C. (Antwerpen : De Vlaamsche Muziekhandel.)
Deze publicaties bevat volgende liederen
Jo Heisa!
Slaapliedje
In den Tuin
Ik ben zoo blij
De Kwartelslag
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen