Doux repos = stille rust [Bladmuziek] - Weyts, H.; de Maegt, J. (Evere : J. de Vleeschouwer, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Weyts, H., dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren