Volný Pévec [Bladmuziek] : sborové pisné socialni demokracie. ([S.l] : V. Praze, 1894)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Vstup
PÃsen prÃ¡ce
Piseñ práce
Zár svobody
PÃsen dÃ¨lnickÃ¡
Délincka
PÃsen
Pochod socialistû
Dèlnická Marseillaisa
Kde cÃl jest nÃ¡s?
Zena
Svoboda dosud neztracena! Tenor 1
Svoboda dosud neztracena! Tenor 2
Svoboda dosud neztracena! Bas 1
Svoboda dosud neztracena! Bas 2
Choral dèlnietva
Hymna DÃ¨lnÃku k l. mÃ¡ji
Ku predu!
Bibliotheek Camille Huysmans
Tjechisch
Partituur
Keywords: liederen; partituren; sociaaldemocratie