Zingend tegen leger en oorlog, tegen onrecht en sociale ongelijkheid, over sociaal en revolutionair verzet : een selectie volksliederen en chansons - Geldolf, Wim ([S.l] : Wim Geldolf.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Le soldat mécontent
De misnoegde soldaat
Morgenrot, reiters morgenlied
Ruiters morgenlied
Girofle girofla
Le deserteur
De deserteur
La colombe
De vredesduif
On m'a dit...
Men heeft mij gezegd...
Trois jeunes tambours
Drie jonge tambours
Le roi a fait battre tambour
De koning heeft de trom doen slaan
Old black Joe
Oude zwarte Joe
Pauvre Martin
Arme Martijn
Les dames patronesses
De beschermvrouwen
Les canuts
De zijdewevers van Lyon
Das lied der Moorsoldaten
Het lied van de Veensoldaten
Das Einheitsfrontlied
Het eenheidsfrontlied
There is power in a union
Er is macht in een vakbond
Si tous les gars du monde
Als alle makkers ter wereld
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: volksliederen; strijdliederen