Arbeiders-oproep! = arbeidersoproep! [Bladmuziek] : stapgezang voor vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; Peeters, Jan (Antwerpen : Muziekuitgave "Phalesius", 1920)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor 1ste en 2de tenoren en 1ste en 2de bassen
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen