Kinderliederen [Bladmuziek] : zevende reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Varemanslied
Als 't Kindje
Hansje de Prater
Konijntjesgenoegen
Vertelsel
Vlaandren is 't Land
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen