Kinderliederen [Bladmuziek] : vijfde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Trommelen
Mietje's Wiegelied
Op Zee!
Kindeken bidt
Het Ruiterken
Het Wondere Tik-Tak
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen