Kinderliederen [Bladmuziek] : vierde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Deze brochure bevat volgende liederen
Kolonisten-leven : gedicht van Eugeen De Ridder
De Engelenwacht : gedicht van Jan Peeters
Vaderlandsch Gebed : gedicht van L. Lambrechts
Het Wilde Paardje : gedicht van H. Van Rooy
Reuzegom! : gedicht van Fr. Liekens
Vriezeman! : gedicht van Ed. De Keyser
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen