Kinderliederen [Bladmuziek] : derde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Deze brochure bevat volgende liederen
Klaas Ongeluk : gedicht van Eugeen De Ridder
Jongens Wiegelied : gedicht van Ed. De Keyser
Het Bietje : gedicht van Jan Peeters
Sinterklaas : gedicht van H. Van Rooy
Het Matroosje : gedicht van L. Lambrechts
Voor mijn Zusje : gedicht van Ern. De Weert
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen