Kinderliederen [Bladmuziek] : tweede reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Lentedans : gedicht van Ed. De Keyser
Piet Moeial : gedicht van Eugeen De Ridder
Moederkenszorgen : gedicht van Jan Peeters
Breiliedeken : gedicht van H. Van Rooy
De Pekker : gedicht van L. Lambrechts
Alleen bij Moederken : gedicht van Ern. De Weert
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen