Kinderliederen [Bladmuziek] : eerste reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen