Volharding [Bladmuziek] : staplied voor socialistische turners - Broeckx, Jan; de Ridder, Eugeen (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor Zang en Klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; stapliederen