Vlaandren is't land [Bladmuziek] - Peeters, Jan; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; koorwerken