Ons denken doodt men niet [Bladmuziek] : lied voor vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; Peeters, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1928)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; koorwerken