Nachtzang [Bladmuziek] : vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; Van Rooy, H. (Antwerpen : Phalesius, 1929)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Jan Broeckx, dedicatee: Camille Huysmans
Partijen voor : 1ste en 2de Tenor, 1ste en 2de Bas
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; koorwerken