Een hels verbond : Salazar, Verwoerd, Welensky - Ainslie, Rosalynde (Amsterdam : Actiecomité Angola, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel : "Teh Unholy Alliance" uitgegeven door de Anti-Apartheid Movement, Movement for Colonial Freedom, Council for Freedom in Portugal en the Portugees Colonies
Nederlands
Brochure
Keywords: koloniale geschiedenis; Zuid-Afrika.; Rhodesië; Portugal