De invoering van biotechnologie in de agro-industriële produktieketen : de overgang naar een nieuwe arbeidsorganisatie - Ruivenkamp, Guido (Utrecht : Van Arkel, 1989)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Proefschrift
Keywords: overheidsbeleid; industrie