L' univers concentrationnaire - Rousset, David (Paris : Editions de Minuit, 1965)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Tweede Wereldoorlog; concentratiekampen; Wereldoorlog 2; gevangenen; Buchenwald