Cento... e uno anni di Fiat : dagli Agnelli alla General Motors - Moscato, Antonio (Bolsena : Massari, 2000)
Bibliotheek François Vercammen
Italiaans
Monografie
Keywords: auto-industrie; industriële ontwikkeling; metaalarbeiders; Italië