Kunstlanden : 3e deel: de kunstherleving (de kunstherleving in Italië en Frankrijk) - Say, Anne (Gent : Volksdrukkerij, 1914)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie