Het kapitaal : kritiek der staatshuishoudkunde : eerste boek: het voortbrengingsproces van het kapitaal (derde brochuur) - Marx, Karl; Avanti (Gent : Volksdrukkerij, 1912)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: marxistische economie