Het kapitaal : kritiek der staatshuishoudkunde : eerste boek: het voortbrengingsproces van het kapitaal (vierde brochuur) - Marx, Karl; Avanti (Gent : Volksdrukkerij, 1913)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: marxistische economie