Bedrijfsdoorkijkboek : gids voor het zelf doen van onderzoek naar een multinationale onderneming - Internationaal Centrum voor Arbeiderssamenwerking (ICAS) (Leuven : Kritak, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie