Barbertje [bladmuziek]. - Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming (JNM); Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN) (Gent Deventer : JNM Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN).)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de oever van de Rotte
Allen die willen naar Island gaan
All my friends
Amazing grace
Angie
Annie's song
Avanti populo
Blowin' in the wind
Bright eyes
Bye bye love
Carrickfergus
Colours
Country roads
De fanfare van honger en dorst
De paterkensdans
Den eglantier
Die Moorsoldaten
Donna donna
Drei vrienden
Dubbele Jan
Een vrolijk lentelied
Ein kleine matrose
El condor pasa
En m'en ne kje no Bissegem gewist
Er komen andere tijden
Go down Moses
Greensleeves
Grün
Hava naguila
Het land van Maas en Waal
Hey Jude
Heyo
Hey, that's no way to say goodbye
Highdown fair
Home on the range
Hotel California
Hous iµof the rising sun
I came from Alabama
I'll tell me ma
Ik hou van alle vrouwen
Ik wil deze nacht in de straten verdwalen
Imagine
In de grote stad Zaltbommel
Jan, mijne man
Joshua fir the battle of Jericho
Kumbaya
Laat ons een bloem
Let it be
Loch Lomond
Mannen met baarden
Mary Hamilton
Michaël row the boat ashore
Mister Tambourine man
Morning has broken
Mrs Robinson
Muss I denn
Nightingale
Nighs in white satin
Nobody knows the trouble I've seen
Old Mac Donald
Painted black
Rock my soul
Row your boat
Ruby Tuesday
Russans
Sailing
San Fransico
Scarborough Fair
Streets of London
Sunday, bloody Sunday
SuzanneTestament
The band played waltzing Mathilde
The black velvet band
The boxer
The drunken sailor
The hills of Connemara
The river
The sound of silenceThe Spanish lady The star of the county town
The train
The wild rover
This land is your land
Tom Dooley
Under my thumb
Verdonken vlinder
Vincent
Weile waile
Welterusten, meneer de president
We shall overcome
What have they done to my song
Whiskey in the jar
Yesterday
You are my sunshine
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; bladmuziek