Barbertje [Bladmuziek] [1967]. - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) (Antwerpen : Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, 1967)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de oever van de Rotte
Adé zur guten nacht
Advokatje
À la claire fontaine
Alle fische schimmen
Alle Franse jongens
Allen die willen naar Island gaan
Allen die willen ter kape varen
All gos's children got wings
All my trials
All night all day
Alouette
Ameland
Angeld watching over me
Annemarieken
A-roving
As I walked out over London bridge
A tavern in the town
Au bord de la rivière
Au clair de la lune
Auf der lüneburger heide
Auf der mauer
Auld lang syne
Auprès de ma blonde
Avanti popule
Bajuschi-baju
Ballastliedje
Bakns of the Ohio
Barbara Allen
Hilly boy
BJN-liedjes
Black girl
Blankensteinhusar
Blowin' in the wind
Blow the man down
Bobbejaan
Bonnie banks of Loch Lomond
Brandewijn
By you Bonnie Banks
Careless love
Ce n'est pas moi
Chevaliers de la table ronde
Clementine
Cockles and mussels
Cock Robin
Come gather 'round people
Come tou masters of war
Copper kettle
Curaçao
D'r is pap
Daar was een boer uit Zwitserland
Daar zat een sneeuwwit vogeltje
Dans le prison de Nantes
Dans les jardins de mon père
Darling go home
De blauwbilgordel
De boottrekkers van de Wolga
De cipier
De dieren gaan met twee bij twee
Deep riever
De kist
De mosselman
Der apfelbaum
Der bootsman
Der harung
Der rebbe
De scheresliep
De schoentjes die gaan er met paren
Dessous ma fenêtre
De torenspits van Bommel
De uil die op de peerboom zat
Didn't my lord deliver Daniel
Die boer die swoer hom blou
Die bundel mit rum
Die gedanken sind frei
Die idiotenclub
Die kat kom weer
Die leineweber
Die moorsoldaten
Die OssewâDie Thalmann kolonne
Die wanze
Diew inter is verganghen
Daor woonde in een ail vrumd land
Do lord
Donja Donja
Donna Donna
Dort drunt is schönen ungarland
Down drunt im schönen ungarland
Down the way where the nights are gay
Down yonder green valley
Drei mädel im sonnigen segen
Drie schuintamboers
Dubbele jan
Eén en één is twee
Een jffrouw bakte frikadel
Eim baraazim
Eine nasse liebesgeschichte
Ein kleiner matrose
Ein mädchen stand am himmeltor
En passant par la lorraine
Er was eens een advokaat
Es zogen im sonnigen segen
Farben lied
Fare thee well
Finnlandlied
Follow the drinking gourd
Freedom
Gehe nicht o Gregor
Geordie
Get on board little children
Get you a copper kettle
Gisternacht pompom
Give me that old-time religion
God made man
Go down Moses
Gone are the days
Goos night ladies
Go away from my window
Green grow the rushes ho
Gregor
Grietje Sprot
Grünn grünn
Hambuerger veermaster
Harmonika
Haul away Joe
Hava nagiela
Hear the nightingale is singing
Hevan
Heisz ist die liebe
He's got he whole world in his hands
Heut' kommt der Hans nach haus'
Heyo
Hey old snowball
Hij was in de wieg gelegd voor cipier
Hineh ma tov
Hinkie dinkie
Home on the range
Hoog op de gele wagen
Horra agadati
Hou colombus Amerika ontdekte
House of the rising sun
How many...
Hurra nun zicht unsre schar
Hush little baby
I am a music man
I am riding down the sunset trail
I asked my love to take a walk
I came from Alabama
Ich heff mol en hamburger veermaster
Idiotenclub
I gave her kisses one
I got shoes
Ikbe de blauwbilgordel
Ik heb een tante in Marokko
Ik kwam lest over een berg gegaan
Ik vrolijke bootsgezel
Ik zoek de rust van een kist
Il était un avocat
Il était un petit navire
I'll sing you one ho
I'll take the high road
I looked over Jordan
Il y a longtemps que je t'aime
I'm gonna lay down
I'm on the road to sweet athy
In a cavern
In Amsterdam there lived a maid
In an english country garden
In de grote stad Zaltbommel
In demaneschijn
In Dublin's fair city
In een blokhut op de prairie
In een rotskloof in't gebergte
In het bos woont een vogel
In that great getting-up morning
In't stadje Stavoren
It ain't me babe
It's a long way to Tipparairie
It's me
It takes a worried man
It was down in old Joe's barroom
I've got sixpence
I wish I was single again
Jamaica farewell
Jeanneton
Je moe nie huil nie
Jericho
Jim Crow
Jingle bells
Joepie joepie
Johanna
John Brow's body
Johnny I hardly know you
Joshua
'k heb 'n tante in Marokko
Kingstontown
Kleine Jantje
Koema acha
Koffielied
Komt vrienden in het ronden
Kum ba yah
La cantinière
La claire fontaine
La giga
La haut sur la montagne
Lamidbar
Lapper Krispijn
La prison de Nantes
Last night I had the strangest dream
La table ronde
L'avocat
L'eau vive
Le petit mari
Le petit navire
Les amis de la table ronde
Le vieux chalet
Lincoln set the negro free
Loch Lomond
Lodewijk
Lord do remember me
Love oh love
Lus je nog koffie
Maar die kat kom weer
Mamma 'k wil 'n man he
Ma petite est comme l'eau
Mary Hamilton
Masters of war
Mayim
Merk toch hoe sterk
Michael
Mijn moeder bakte frikadel
Mijn moeder kocht nen haring
Mijn tante in Marokko
Mijn vader gaat op zee
Moeke d'r staat een vrijer voor de deur
Mon pére m'a donné un mari
Monsieur vous êtes jenne
Moorsoldaten
Muss I denn
My bonnie
My old Kentuckty home
My sarie marais
Naar de duizend
Naar Oostland
NJN-kongreslied
Nobody knows
No John
O freedom
O give me a home
OJFN foerl liegt a kelbl
Old black Joe
Old Mac Donald
On a wagen bound for market
Once a jolly swagman
O no John
On yonder hill
Op de reguliersgracht
Op enen boom een koekoek zat
O ratten en muizen
O shenendoah
O soldier would you marry me
O Suzanne (alle fische schwimmen)
O Suzanne (I came from Alabama)
O when I was a little lad
O where have you been
Petrus
Pierlala
Pirrewirrewiet
Poor little Jesus
Poor old Joe
Pretty boy floyd
Rangers command
Ratten en muizen
Red river valley
Rij maar an ossewâ
Rock my soul
Rote husaren
Rot ist die liebe
Row your boat
Saint James infirmary
Salem aleikum
Sarie marais
Scheresliep
Schlafen sie
Schlaf mein bub'
Se canto
Shalom aleikum
Shalom chaveriem
Shenandoah
Should auld acquaintane be forgot
Show me the way to go home
Siebzehn mann
Silver dagger
Sixpence
Sjibbolet basadè
Sjeejt a bocher
Skip to my Lou
Soldaatje
Soldier would you marry me
Sometimes I feel like a motherless child
Spaniens himmel breitet seine sterne
Stewball
Study war no more
Sunset trail
Swing low sweet chariot
Taivas on sinninen
Tancuj
Ten green bottles
The animals went in 2 by 2
The ashgrove
The bear wnet over the mountains
The curieus bear
The drunken sailor
The foggy foggy dew
The gospel train
The house of the rising sun
Th lilly of the West
The red river valley
There is a house in New-Orleans
There is a tavern in the town
There's a hole in my bucket
The sun shines bright
The times they are a-changing
This land is your land
Three fishers
Three white pigneons
Toembai
Toem balalajka
Trekken droef moe
't Was in the merry month of may
Uns als der rebbe lacht
Une fleur au chapeau
Unter einen apfelbaum
Vader Abraham
Vedeldi vedeldei
Vier weverkens
Vive la peperbusse
Waltzing Mathile
Way haul away
Wel Annemarieken
Well met well met my own true love
Wenn ich am morgen fruh aufstehe
We shall overcome
West-zuid-west van AmelandWhat did you leran in school today
What have they done to the rain
What shall we do with the drunk
When I lay me down to sleep
When Israël was an agypt's land
When I was a bachelor
When I was a little lad
When Johnny comes marching home
Where have you been
Who killed cock Robin
Wie gaar er mee naar Wieringen varen
Wieringen
Wij zijn bijeen
Wij zijn de rasechte Turken
Wilde Johnny
Wir sind die idiotenclub
Wir sind die Moorsoldaten
Wohin auch das auge blicket
Worried an
Yankee doodle
Zum gali gali
Zwart laat je scheren
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen