Les métamorphoses de la société salariale : la France en projet - Aglietta, Michel; Brender, Anton (Paris : Calmann-Lévy, 1984)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: economische politiek; arbeidsvoorwaarden; Frankrijk