't Klein barbertje : zangboekje voor Natuurstudie & Milieubescherming [Bladmuziek] - Verdoodt, Elke; Cabus, Pieter; Van Hove, Jan (Gent : JNM.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
'n Beetje vrede
't Smurfenlied
't is weer voorbij die mooie zomer
1, 2, 3 Rikketikketik
Al die willen te kaap'ren varen
Als wij willen spelen
Als sterren konden schrikken
Annabel
Annemarie Katrien
Ape(n)kot
Bah, vies
Ballade van de muzieknootjes
Bellen, bellen
Breek uit je computer
Dag m'n computer
Dag m'n Rozemarijntje
Daggedaggedag, een goeie dag
Dansliedje
De bezem
De aarde
De vuist op deze vuist
De boom staat op de bergen
De kikkertjes
De dronken zeeman
De poes van tante Loes
De Bremermuzikanten
De fiets van Piet Paaltjes
De poppenstoet
De fanfare van honger en dorst
Den Eglantier
Die kat kom weeer
Door de kamer vloog een vlieg
Drie schuimtamboers
Drie maal drie
Een Nederlandse Amerikaan
Een klein ondeugend kikkertje
Eenzaam zonder jou
En mijn vogel heeft een bek
Er was een man, er was een vrouw
Er is een vuiltje aan de lucht
Five Little ducks
Flurk
Gisteren zag ik een man in de straat
Hein, span de wagen aan
Het is nacht
Het land van Maas en Waal
Hinky Pinky
If you're happy
Ik voel me ze verdomd alleen
Ik wil deze nacht in de straten verdwalen
In de hel
In een grote stad Zaltbomel
In de manenschijn
In het toverbos
Jan Klaassen was trompetter
Jef zat in de keuken
Jimmy
Johnny loopt door de grote stad
Joke
Juffrouw wilt ge de polka leren
Kamperen
Katootje
Kieken op't spoor
Kusje
Kwek kwek kwek
Laat ons een bloem
Laat me nu toch niet alleen
Leg je wapens neer
Lied van de containerventjes
Lied van Interdinte
Loelalilee
Louise
Madammen in nen bontjas
Meester Fluwijn
Mengelmoes
Met de handen uit de mouwen
Mijn vader is bakker
Mijn haan is dood
Moede Medelij
Old Mac Donald
Oorlogslied
Op een mooie zomermorgen
Opzij
Ozewiezewoze
Pik het en slik het
Samsonrock
Spetter pieter pater
Superformiweldig
Suzanne
Tante in Marokko
Tante Julia
Teh Lion sleeps tonight
Tien kleine negers
Toveren
Toverspreuk 2
Toverspreuk 1
Toverspreuk 3
Vader Abraham
Van 's morgens tot 's avonds
Verdronken vlinder
Vissen
Vlechtemieke
Vogelteje, gij zijt gevangen
Vrolijk lentelied
Vrolijke vrienden
Ware vriendschap
Wil niet dat je weggaat
Willemijntje het konijntje
Woest
Woutertje
Zeemanslied
Zing en dans
Zo vrolijk
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; partituren