Édouard Balladur et les cinq millions de chômeurs - Filoche, Gérard (Paris : L'Harmattan, 1993)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: 1980 - 1995.; werkgelegenheidsbeleid; werkloosheid; Frankrijk