Kwaliteitskringen en werkoverleg : een nieuwe weg ? - Baisier, Leen; Albertijn, Michel (Brussel : Stichting Technologie Vlaanderen, 1992)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure
Keywords: arbeidsorganisatie