Réduire le temps de travail - Rigaudiat, Jacques (Paris : Syros, 1993)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: 19e eeuw; 20e eeuw; arbeidsduurvermindering; werkgelegenheidsbeleid; Frankrijk