De bediende, een zelfportret : werkdokument : kongres van de Landelijke Bediendencentrale, Knokke 13-14-15 mei 1977. - Landelijke Bedienden Centrale (LBC) (Antwerpen : LBC, 1977)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Congres