Foucault : lust, subjekt, seksualiteit - Dews, Peter; Boomkens, René; Barbadette, Gilles (Amsterdam : Stichting voor Filosofies Onderzoek, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Themagedeelte (3 bijdragen) in Krisis 17, 4(1984)4
Nederlands
Monografie