Homoseksuele relaties in Holland in 1776 - Noordam, D.J. (Dordrecht : Historische Vereniging Holland, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bijdrage in Holland, regionaal-historisch tjdschrift, 16(1984)1
Nederlands
Monografie