Een rijk geschakeerd roze : themanummer over homo's en lesbo's - Van Kampen, Joke; Sanders, Stephan; de Wit, Bernadette (Amsterdam : De Groene Amsterdammer, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
De Groene Amsterdammer, 110(1986)26
Nederlands
Monografie