Behoeften worden zichtbaar : een verkennend onderzoek naar de leefstijlen van 55+ lesbische vrouwen en hun behoeften op het gebied van zorg en welzijn - Vincenten, Pauline (Utrecht : MOVISIE, 2009)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie