Jubileum werkboek : 10 jaar geloof en homoseksualiteit Friesland - Lap, Lenie; Henstra, Jan; Tjallingii, Ulbe (Leeuwarden : Werkgroep Geloof en Homoseksualiteit Friesland, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie