Pedosexualiteit : bijdragen tot een studie over de problematiek rond het verschijnsel pedosexualiteit. - Pocksboy, H.; Hegman, H.; Maerten, L. (Gent : RUG, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Jaarwerk moraalwetenschap RUG; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis
Keywords: pedoseksualiteit