Sociology and the future of work : contemporary discourses and debates - Ransome, Paul (Brookfield : Ashgate, 1999)
Bibliotheek François Vercammen
Engels
Monografie
Keywords: tewerkstelling; industriële ontwikkeling; sociologie; economische leerstelsels