Het is gewoon zo : homoseksuele identiteitsontwikkeling, leefwereld en ervaringen van adolescente meisjes - Kersten, Anne; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU) (Utrecht : RUU, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie