Mag ik je voorzichtig op mijn bestaan wijzen : een vriendenboek voor Nop Maas - Baudet, Michèle; Drayer, Elma; Hekma, Gert (Haarlem : Vogelperspectief, 2009)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie