The pursuit of sodomy : male homosexuality in renaissance and enlightement Europe - Gerard, Kent; Hekma, Gert (New York : Harrington Park Press, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)ook uitgegeven als Journal of Homosexuality 16(1988) 1-2
Engels
Monografie