Jongens onder elkaar : theorie over mannelijkheid getoetst aan de leefwereld van jongens - van Teeffelen, Lex (Amsterdam : Vrije Universiteit Amsterdam.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie